Rabarber-pandekagestykker

Rabarber-pandekagestykker

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner

Składniki

  • sukker
    150 g
  • æg, store adskilt
    3
  • hvedemel
    70 g
  • fløde, cirka 48 %
    200 g
  • havsalt
    1 knivspids
  • smør
    30 g
  • rabarber skåret i stykker (3 cm)
    500 g
  • mandler, flager
    g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.9 g
Kalorie 2655 kJ / 635 kcal
Tłuszcz 40.7 g
Węglowodany 56.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie