Wersje kompatybilne
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 mușchi de vită (180-200 g fiecare, 3 cm grosime)
- 2 lingurițe sare de mare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 4 fire cimbru proaspăt
- 1400 g apă (aprox.), asigurându-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă (vezi recomandare)
-
30
g zeamă de lămâie (vezi recomandare)
lub 1 linguriță vitamina C - 50 g șalote
- 1 - 2 fire tarhon proaspăt, doar frunzele, după gust
- 50 g vin alb, sec
- 15 g oțet de vin
- 200 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus 1 lingură, pentru prăjirea mușchiului de vită
- 4 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 93 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lassi de cocos
5min
Paste cu legume
45 Min
Pui Kung Pao
1h 30min
Căpșune gătite sous-vide, cu mousse de ciocolată albă
2 godz.
Ravioli cu spanac și ricotta
1h 30min
Maioneză japoneză (tip Kewpie)
15min
Sparanghel cu sos Romesco
30 Min
Sorbet de lămâie
8 Std. 30 Min
Clătite de cartofi
45 Min
Ciocolata muzicianului
Brak ocen
Burger cu carne de porc gătită lent (Pulled Pork)
5h
Tartar de ton cu cremă de avocado
20 Min