Desert cu piersici și ciocolată

Desert cu piersici și ciocolată

3.5 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porții

Składniki

Pandișpan de ciocolată
  • ouă mari (63-73 g)
    3
  • zahăr extrafin
    100 g
  • făină
    90 g
  • cacao pudră
    20 g
  • praf de copt
    ½ linguriță
Topping
  • piersici, jumătăți, în conservă scurse (2 conserve x 420 g)
    2 cutii de conservă
  • smântână grasă (cca. 48% grăsime)
    200 g
  • mascarpone
    250 g
  • zahăr vanilat, preparat în casă
    40 g
  • fulgi de migdale
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 9 g
Kalorie 1919 kJ / 459 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...