水晶海鲜冻

水晶海鲜冻

Brak ocen
Przygotowanie 8 godz.
Czas całkowity 8 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 吉利丁片 10克
    2 片
  • 冷水 浸泡用
    适量
  • 新鲜蛤蜊 选用文蛤
    300 克
  • 昆布
    1 小片
  • 矿泉水
    250 克
  • 日本清酒
    100 克
  • 2 克
  • 新鲜豌豆仁
    10 克
  • 虾仁
    100 克
  • 胡萝卜 切0.5×0.5厘米丁
    20 克
  • 矿泉水 冲洗用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 329.7 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 363.8 kJ / 87 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...