Urządzenia i Akcesoria
水晶海鲜冻
Przygotowanie 8 godz.
Czas całkowity 8 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
吉利丁片 10克2 片
-
冷水 浸泡用适量
-
新鲜蛤蜊 选用文蛤300 克
-
昆布1 小片
-
矿泉水250 克
-
日本清酒100 克
-
盐2 克
-
新鲜豌豆仁10 克
-
虾仁100 克
-
胡萝卜 切0.5×0.5厘米丁20 克
-
矿泉水 冲洗用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
329.7 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
363.8 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
晶致料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny