Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 - 130 克 南瓜 ,去皮去籽,切塊
- 1220 克 水
- 30 克 核桃碎
- 20 克 蔓越莓乾
- 40 克 黑糖
- 1 小撮 鹽
- 1 顆 蛋 (約53-63克)
- 60 克 二砂
- 45 克 葵花油
- 100 克 低筋麵粉
- 2 茶匙 泡打粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1213.8 kJ / 290.1 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 151.6 mg