Urządzenia i Akcesoria
黑糖南瓜蒸糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
南瓜 去皮去籽,切塊120 - 130 克
-
水1220 克
-
核桃碎30 克
-
蔓越莓乾20 克
-
黑糖40 克
-
鹽1 小撮
-
蛋 (約53-63克)1 顆
-
二砂60 克
-
葵花油45 克
-
低筋麵粉100 克
-
泡打粉2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
151.6 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1213.8 kJ /
290.1 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
37.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品.蒸膳美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan