Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 蒜頭
- 25 克 無鹽奶油 ,切塊
- 20 克 無鹽奶油 ,冷藏,切塊
- 1 ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
-
7
克 九層塔 ,只取葉子
lub ½ 茶匙 乾燥羅勒 -
½
茶匙 義大利綜合香料
lub ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡 - 145 克 牛奶
- 20 克 糖
- ¼ 滿茶匙 乾酵母粉 ( 3 克)
- 2 茶匙 橄欖油
- 230 克 高筋麵粉
- 30 克 奶油 ,室溫軟化
- 700 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1164.7 kJ / 278.4 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 601.4 mg