大蒜麵包捲

大蒜麵包捲

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份

Składniki

  • 蒜頭
    25 克
  • 無鹽奶油 切塊
    25 克
  • 無鹽奶油 冷藏,切塊
    20 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 九層塔 只取葉子
    7 克
    ½ 茶匙 乾燥羅勒
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
    ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡
  • 牛奶
    145 克
  • 20 克
  • 乾酵母粉 ( 3 克)
    ¼ 滿茶匙
  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 高筋麵粉
    230 克
  • 奶油 室溫軟化
    30 克
  • 700 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 601.4 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1164.7 kJ / 278.4 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 35.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...