燕麥奇亞籽麵包

燕麥奇亞籽麵包

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 人份

Składniki

麵糰
  • 傳統燕麥片
    50 克
  • 熟白芝麻
    30 克
  • 亞麻籽
    30 克
  • 葵花籽
    30 克
  • 南瓜籽
    30 克
  • 奇亞籽
    30 克
  • 380 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 蜂蜜
    25 克
  • 橄欖油
    25 克
  • 高筋麵粉
    380 克
  • ¾ 茶匙
發酵和烘烤
  • 250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 154.5 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 901.6 kJ / 215.5 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 30.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...