Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour500 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
water warm, plus extra for sprinkling350 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary leaves chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Let's Mix Again!
15 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Thermomix® Sensor: Getting Started
21 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Welcome Collection
14 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your Cookidoo® 2025: Golden Baker
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Bagels
1 godz. 20 min
Wholemeal Flour Tortillas
1 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Tzatziki
20 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Pitta Bread
2 godz.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min
Tomato Focaccia
3 godz.