Urządzenia i Akcesoria
Musztarda estragonowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
30 g estragonu, świeżego tylko liście
-
100 g białej gorczycy
-
½ łyżeczki kurkumy, suszonej, mielonej
-
120 g wody120 g wina musującego, typu Prosecco
-
100 g białego octu balsamicznego
-
25 g cukru
-
25 g miodu
-
10 g soli
-
1 łyżeczka estragonu, suszonego
-
1 łyżka oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
196.9 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
227.2 kJ /
54.3 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zupa Pho z resztek pieczonego drobiu
2 godz. 15 min
Tost z jogurtem tahini i grzybami miso
45 min
Comber z sarny (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z knedlami, dynią, sosem grzybowym i żurawinowym chutneyem
2 godz. 30 min
Ciasto francuskie szybkie (bezglutenowe)
1 godz. 15 min
Orientalna surówka z kapusty (TM6, TM7)
1 godz. 10 min
Surówka z brukselki z żurawiną i migdałami (TM6, TM7)
20 min
Kiszona kapusta w słoikach na zimę (TM6, TM7)
169 godz. 10 min
Wietnamska sałatka z makaronem (TM6, TM7)
40 min
Śródziemnomorski chleb twarogowy na zakwasie
16 godz. 40 min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 godz. 15 min
Pesto sezamowe
10 min
Kiszony kalafior w różowej marynacie
45 min