Focaccia blé entier avec oignon et poivron (TM6)

Focaccia blé entier avec oignon et poivron (TM6)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La pâte
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour le saladier
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à thé de miel
  • 20 g de levure fraîche émiettée
    2 c. à thé de levure sèche active, (8 g)
  • 400 g de farine complète pour pain
  • ½ c. à thé de sel
La garniture
  • 150 g d'oignons coupé en deux
  • 150 g de poivrons rouges coupés en 4 quartiers et égrainés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 2 c. à thé romarin frais haché
  • ¼ c. à thé poivre fraîchement moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 201 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...