Urządzenia i Akcesoria
Baklava kaastaart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 porties
Składniki
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (opcjonalnie)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (opcjonalnie) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
220.2 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Brak ocen
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Soefganiots
2 godz.
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Vloeibare custard
Brak ocen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Turkse flatbreads
2 godz. 10 min
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min