Daging Domba Gulung

Daging Domba Gulung

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porsi

Składniki

  • ikan teri, diawetkan dalam minyak (sekitar 6 fillet)
    15 g
  • daun peterseli segar
    25 g
  • acar caper dibilas
    1 sdm
  • siung bawang putih
    2
  • jus lemon
    10 g
  • minyak zaitun
    10 g
  • mustard Dijon
    1 sdt
  • lada hitam bubuk
    ½ sdt
  • daging punggung domba tanpa tulang
    1500 - 2000 g
  • white wine
    150 g
  • air
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 33.8 g
Kalorie 1924 kJ / 460 kcal
Tłuszcz 35.9 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie