Urządzenia i Akcesoria
Crème Brûlée - Eggelikør
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porsjoner
Składniki
-
melk80 g
-
vaniljestang halvert på langs1
-
eggeplommer fra mellomstore egg3
-
fløte200 g
-
eggelikør (f.eks. Avocaat)100 g
-
sukker pluss ekstra for dryssing50 g
-
vann varmt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
4 g
Kalorie
1066 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vår påskemeny
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen