Salada de pera e queijo azul com avelãs

Salada de pera e queijo azul com avelãs

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 doses

Składniki

  • alface baby chicória ou alface, cortada pela metade que caiba no bocal da mandolina Bimby®
    150 g
  • pera cortada pela metade s/ caroço
    600 g
  • óleo de noz
    1 c. sopa de
  • queijo azul dinamarquês esfarelado
    150 g
  • avelã torrada, picada grosseiramente
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 499.5 mg
Białko 11 g
Kalorie 1398.7 kJ / 334.3 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...