Urządzenia i Akcesoria
Salada de funcho, aipo e maçã
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 doses
Składniki
Salada
-
maçã verde cortada em quartos, s/ caroço150 g
-
talo de aipo150 g
-
bolbo de funcho cortado em pedaços (4x4x7 cm aprox.)150 g
Molho
-
aneto, fresco20 g
-
azeite80 g
-
mostarda de Dijon15 g
-
iogurte natural50 g
-
vinagre de vinho tinto15 g
-
sal1 c. chá de
-
Pimenta preta q.b. p/ temperar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
682.2 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
957.8 kJ /
228.9 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almôndegas de kale
30 min
Brunch de bagels rápidos
55 min
Caju torrado com caril
30 min
Noodles Ramen japoneses
Brak ocen
Salada de cogumelos frescos
25 min
Rösti suíço - TM5
Brak ocen
Galette de ratatouille
1 godz. 30 min
Gomásio de alho-francês
40 min
Salada primavera
25 min
Mini sloppy joes
1 godz. 45 min
Chutney de cebola e amora
6 godz. 50 min
Paté de amêndoa com manjericão
10 min