腌酸黄瓜(TM6)

腌酸黄瓜(TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
2 罐

Składniki

  • 棕色芥末籽
    4 茶匙
  • 蒜头 切碎
    2 瓣
  • 黑胡椒粒
    2 茶匙
  • 红辣椒片 (opcjonalnie)
    ½ - 1 茶匙
  • 新鲜综合香草 (opcjonalnie) (莳萝、百里香、迷迭香)
    2 枝
  • 小黄瓜 (每根约125克),切去2头
    3 - 4 根
  • 230 克
  • 苹果醋
    230 克
  • 3 茶匙
  • 糖 (opcjonalnie)
    1 ½ 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 3510.7 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 565.8 kJ / 135.3 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...