Urządzenia i Akcesoria
腌酸黄瓜(TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
2 罐
Składniki
-
棕色芥末籽4 茶匙
-
蒜头 切碎2 瓣
-
黑胡椒粒2 茶匙
-
红辣椒片 (opcjonalnie)½ - 1 茶匙
-
新鲜综合香草 (opcjonalnie) (莳萝、百里香、迷迭香)2 枝
-
小黄瓜 (每根约125克),切去2头3 - 4 根
-
水230 克
-
苹果醋230 克
-
盐3 茶匙
-
糖 (opcjonalnie)1 ½ 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
3510.7 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
565.8 kJ /
135.3 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny