Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta de caju
- 100 g zahăr brut de trestie
- ½ păstaie de vanilie, tăiată în bucăți (2 cm)
- 200 g caju crud
- 2 ½ linguriță agar-agar
- 1 lingură ulei de floarea soarelui
- 500 g apă
Sos de zmeură
- 30 g zahăr brut de trestie
- 200 g zmeură congelată, decongelată, zeama dată deoparte
- 20 g zeamă de lămâie (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1399 kJ / 333 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 11.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu ciuperci și spanac
55 Min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10 Min
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Keine Bewertungen
Salată, paste cu ragù și cremă de ciocolată cu căpșune
35 Min
Smoothie roz cu cocos și nuci pecan, la bol
Keine Bewertungen
Tartă cu limetă și cocos, congelată
8u. 25min
Sos Mojo pentru fructe de mare
10 Min
Tort Napoli cu cartofi
1 Std. 30 Min
Pâté de ciuperci
1 godz. 25 min
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Sos de piper
30 min
Sos olandez
15 Min