Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porții
Składniki
Panna cotta de caju
-
zahăr brut de trestie100 g
-
păstaie de vanilie tăiată în bucăți (2 cm)½
-
caju crud200 g
-
agar-agar2 ½ linguriță
-
ulei de floarea soarelui1 lingură
-
apă500 g
Sos de zmeură
-
zahăr brut de trestie30 g
-
zmeură congelată decongelată, zeama dată deoparte200 g
-
zeamă de lămâie (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
11.3 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1399 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
,,V'' de la Vegan
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake cu coacere cu budincă de Crăciun
13 godz. 50 min
Salată cu quinoa, brânză și struguri
45 min
Unt cu kimchi
Brak ocen
Panna cotta
6 godz. 15 min
Muesli
25 min
Shake de fructe de pădure
20 min
Quiche cu tofu
1 godz. 30 min
Lasagna cu Ragu de legume
1 godz. 10 min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10 min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 godz. 30 min
Felii cu ovăz, semințe și zmeură
1 godz. 15 min