Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură

Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porții

Składniki

Panna cotta de caju
  • zahăr brut de trestie
    100 g
  • păstaie de vanilie tăiată în bucăți (2 cm)
    ½
  • caju crud
    200 g
  • agar-agar
    2 ½ linguriță
  • ulei de floarea soarelui
    1 lingură
  • apă
    500 g
Sos de zmeură
  • zahăr brut de trestie
    30 g
  • zmeură congelată decongelată, zeama dată deoparte
    200 g
  • zeamă de lămâie (opcjonalnie)
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 11.3 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 1399 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 31.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...