Urządzenia i Akcesoria
Geflambeerde uientaart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Poedersuiker
5 min
Vanillesuiker
72 godz.
Citroenkoekjes
Brak ocen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Confituur van ananas en gember
40 min
Glutenvrij Focacciabrood
1 godz.
Curryketchup
30 min