Geflambeerde uientaart

Geflambeerde uientaart

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties

Składniki

Deeg
  • bloem
    250 g
  • olijfolie
    30 g
  • water
    120 g
  • zout
    ¼ afgestreken tl
  • bloem om te bestuiven
  • zure room, 18% vet
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ½ tl
Topping en afwerking
  • witte ui gehalveerd
    200 g
  • rode ui gehalveerd
    200 g
  • verse bieslook gehakt
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 6.5 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 407.8 kJ / 98.5 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...