Urządzenia i Akcesoria
Geflambeerde uientaart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.
Speltbrood
Brak ocen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Gember schillen
Brak ocen
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Soezendeeg
2 godz.
Vijgenmosterd
25 min
Citroenkoekjes
Brak ocen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Dunne grissini
Brak ocen
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Zweedse worteltaart
2 godz.