Urządzenia i Akcesoria
水果拼盤淋蜂蜜檸檬汁(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1500 克
Składniki
-
新鮮鳳梨 (約½ 個),切成適合放入進料管的楔形(詳見要訣)650 克
-
西瓜 (約¼-½個),切成適合放入進料管的楔形(詳見要訣)450 克
-
藍莓100 克
-
覆盆子100 克
-
新鮮草莓 對半切200 克
-
香蕉 ,成熟但未過熟,果肉不軟爛2 根
-
新鮮梅爾檸檬汁 (約半顆檸檬)20 克
-
蜂蜜30 克
-
新鮮薄荷 取葉2 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 克
Sód
25.6 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
3952.1 kJ /
944.6 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
31.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
241.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
檸檬愛玉
3h 25min
芋仔冰
11h
古早味鳳梨冰
1h 20min
草莓優格乳酪蛋糕
4h 30min
紅豆冰淇淋
14h 25min
日式水羊羹
6h 35min
三色冰
Ninguna valoración
香蕉巧克力慕斯
Ninguna valoración
鹹焦糖慕斯
Ninguna valoración
草莓提拉米蘇
3h 15min
咖啡慕斯
Ninguna valoración
鹽之花巧克力
Ninguna valoración