Urządzenia i Akcesoria
Bagels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 stycken
Składniki
-
vatten plus extra för kokning240 g
-
10 g färsk jäst, smuladtorrjäst¾ tesked
-
vetemjöl special (se tips)450 g
-
havssalt1 ½ tesked
-
vegetabilisk olja1 ½ tesked
-
kornmaltsirap1 ½ tesked
-
bikarbonat1 matsked
-
vallmofrön för att strö
-
sesamfrön för att strö
-
pumpafrön för att strö
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bit
Białko
10.1 g
Kalorie
1183 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns - Korsbullar
Brak ocen
Mjölkbröd
2 godz. 20 min
Bikarbonatbröd
45 min
Focaccia
Brak ocen
Fullkornslimpa
Brak ocen
Tunnbröd
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Hamburgerbröd fullkorn
Brak ocen
Kronärtskocka med Alfredosås
Brak ocen
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2 godz. 35 min
Tysk Limpa
Brak ocen
Yoghurtbröd
2 godz.