Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portioner
Składniki
-
vetemjöl special500 g
-
socker (valfritt)1 tsk
-
20 g färsk jästtorrjäst1 ½ tsk
-
olivolja + extra för smörjning och ringla30 g
-
vatten varmt350 g
-
fint havssalt1 tsk
-
körsbärstomat halverade30 stycken
-
färsk rosmarin hackad2 msk
-
grovt havssalt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
317.8 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
762.5 kJ /
182.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns - Korsbullar
Brak ocen
Mjölkbröd
2 godz. 20 min
Bikarbonatbröd
45 min
Fullkornslimpa
Brak ocen
Tunnbröd
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Hamburgerbröd fullkorn
Brak ocen
Kronärtskocka med Alfredosås
Brak ocen
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2 godz. 35 min
Tysk Limpa
Brak ocen
Yoghurtbröd
2 godz.
Majsbröd
Brak ocen