Focaccia med Potatis & Rosmarin

Focaccia med Potatis & Rosmarin

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portioner

Składniki

  • parmesanost skuren i bitar (2 cm)
    30 g
  • vatten
    300 g
  • torrjäst
    1 tesked
    10 g färsk jäst, smulad
  • socker
    1 tesked
    maltextrakt
  • vetemjöl special
    500 g
  • extra virgin olivolja för smörjning
  • havssalt för att strö, efter smak
    1 - 2 nypor
  • potatis skalad, tunt skivad (1-2 mm) (se tips)
    250 g
  • färsk rosmarin endast blad, efter smak
    1 - 2 kvistar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 650 kcal / 2719 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 106.5 g
Błonnik 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie