
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia med Potatis & Rosmarin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost skuren i bitar (2 cm)30 g
-
vatten300 g
-
torrjäst1 tesked
-
socker1 tesked
-
vetemjöl special500 g
-
extra virgin olivolja för smörjning
-
havssalt för att strö, efter smak1 - 2 nypor
-
potatis skalad, tunt skivad (1-2 mm) (se tips)250 g
-
färsk rosmarin endast blad, efter smak1 - 2 kvistar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
650 kcal /
2719 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
106.5 g
Błonnik
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
2 godz. 20 min
45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
Brak ocen