Urządzenia i Akcesoria
Focaccia med Potatis & Rosmarin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost skuren i bitar (2 cm)30 g
-
vatten300 g
-
10 g färsk jäst, smuladtorrjäst1 tesked
-
maltextraktsocker1 tesked
-
vetemjöl special500 g
-
extra virgin olivolja för smörjning
-
havssalt för att strö, efter smak1 - 2 nypor
-
potatis skalad, tunt skivad (1-2 mm) (se tips)250 g
-
färsk rosmarin endast blad, efter smak1 - 2 kvistar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.3 g
Kalorie
2719 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
106.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns - Korsbullar
Brak ocen
Mjölkbröd
2 godz. 20 min
Bikarbonatbröd
45 min
Focaccia
Brak ocen
Fullkornslimpa
Brak ocen
Tunnbröd
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Hamburgerbröd fullkorn
Brak ocen
Kronärtskocka med Alfredosås
Brak ocen
Tysk Limpa
Brak ocen
Yoghurtbröd
2 godz.
Majsbröd
Brak ocen