Pain aux Cereales

Pain aux Cereales

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
12 skivor

Składniki

Förrättsdeg
  • vetemjöl special
    50 g
  • vatten
    50 g
  • torrjäst
    1 tesked
    10 g färsk jäst
  • havssalt
    ½ tesked
Deg
  • vegetabilisk olja för smörjning
  • vetemjöl special
    110 g
  • vetemjöl special fullkorn
    110 g
  • vatten
    150 g
  • havssalt
    1 tesked
  • torrjäst
    1 tesked
    10 g färsk jäst
  • kornmaltsirap
    1 tesked
  • sesamfrön
    35 g
  • linfrön
    30 g
  • vatten kokande
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 skiva

Białko 4 g
Kalorie 450 kJ / 108 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie