Urządzenia i Akcesoria
甜菜根薄片(TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
甜菜根 小顆,削皮(詳見要訣)300 克
-
櫛瓜 切塊(5公分長)250 克
-
新鮮莫札瑞拉起士 瀝乾(淨重)250 克
-
特級初榨橄欖油
-
海鹽
-
現磨黑胡椒粉
-
新鮮羅勒葉 ,切碎
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
四喜烤麩
45min
紅酒蜜蕃茄
Pas d’évaluation
加多加多
1h
泰式青芒果牛肉沙拉
1h
越南炸春卷
1h
斯貝爾特小麥雞肉暖沙拉
Pas d’évaluation
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Pas d’évaluation
和風涼拌小松菜
30min
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Pas d’évaluation
鮮美海苔醬吐司
Pas d’évaluation
香脆溫泉蛋和高麗菜
Pas d’évaluation
滷味拼盤
1h 30min