Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
TM6 TM5

Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

4.4 (13 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 1 ½ oz sugar
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
  • 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
  • ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
  • 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
  • 12 oz water
  • 8 oz cabbage, diced (1 in.)
  • 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
  • 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
  • 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
  • 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1241.1 kJ / 296.6 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
52.1 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
4.6 g
Sód
1198.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy