Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 52.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1198.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Skin Glow Detox Juice
10 min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 Min
Carrot Rice
1h 20 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20 min
One Pot Ravioli Soup
30min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1h 50 min
Baked Sushi
1h 15 min
Steamed Siew Mai
5h
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min