Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

4.1 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • sugar
    1 ½ oz
  • soy sauce
    1 ½ oz
  • gochujang (Korean chili paste)
    1 ½ oz
  • gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)
    1 tbsp
  • kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)
    ½ oz
  • white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
    6 oz
  • water
    12 oz
  • cabbage diced (1 in.)
    8 oz
  • garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks
    16 oz
  • fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)
    6 oz
  • green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    2
  • toasted sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
    2 - 3 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 296.6 kcal / 1241.1 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 52.1 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 1198.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...