Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 52.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1198.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sichuan Chilli Oil
50 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Southern Fried Chicken
50 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Steamed Seafood Tower
40 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Tom Yam Mee Hoon
30 Min