Urządzenia i Akcesoria
焦糖香蕉杏仁冰淇淋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 人份
Składniki
-
成熟黃香蕉 去皮9 根
-
椰子油3 - 4 大匙
-
黑糖3 大匙
-
鹽¾ 茶匙
-
150 克 椰漿椰奶160 克
-
杏仁醬 詳見要訣150 克
-
杏仁碎 (opcjonalnie) 裝飾用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
224.2 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1399.9 kJ /
334.6 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
無奶甜品
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan