Urządzenia i Akcesoria
Kremet rispudding med eple- og pærekompott
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porsjoner
Składniki
-
ris, hvit, type Arborio80 g
-
helmelk480 g
-
eple skrellet, uten kjernen og delt i terninger1
-
pære skrellet, uten kjernen og delt i terninger1
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
kanel, malt1 klype
-
kardemomme, malt1 klype
-
lyst brunt sukker1 ts
-
finkornet sukker30 g
-
lønnesirup1 ts
-
egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
137 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
2066.3 kJ /
493.9 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
88.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen