Urządzenia i Akcesoria
Eple- og solbærpai
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porsjoner
Składniki
Bakverk
-
sukker100 g
-
smør, usaltet eller saltet kjølt, delt i biter, pluss ekstra for smøring200 g
-
hvetemel370 g
-
egg, medium1
-
salt1 klype
Fyll
-
solbærsyltetøy180 g
-
kokeepler skrellet, uten kjerne og delt i skiver (½ cm)300 g
Dekorasjon
-
melis til dryssing2 ts
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
7.4 g
Kalorie
2672 kJ /
639 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Węglowodany
86.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen