Urządzenia i Akcesoria
Eple- og bjørnebærpudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porsjoner
Składniki
-
smør, usaltet eller saltet pluss ekstra for smøring170 g
-
fløte, krem, 30-40% fett250 g
-
finkornet sukker220 g
-
egg, store (63-73 g)3
-
hvetemel300 g
-
kokeepler skrellet, uten kjerne og delt i skiver (1 cm)500 g
-
bjørnebær250 g
-
matfløte, ca 18% fett (opcjonalnie)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
7.3 g
Kalorie
2449 kJ /
585 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
64.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen