Eple- og bjørnebærpudding

Eple- og bjørnebærpudding

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porsjoner

Składniki

  • smør, usaltet eller saltet pluss ekstra for smøring
    170 g
  • fløte, krem, 30-40% fett
    250 g
  • finkornet sukker
    220 g
  • egg, store (63-73 g)
    3
  • hvetemel
    300 g
  • kokeepler skrellet, uten kjerne og delt i skiver (1 cm)
    500 g
  • bjørnebær
    250 g
  • matfløte, ca 18% fett (opcjonalnie)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 7.3 g
Kalorie 2449 kJ / 585 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 64.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie