Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 10.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di peperoni
20p
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Keine Bewertungen
Rigatoni con salsa ai peperoni
30 Min
Quiche di asparagi
1óra
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 Std. 15 Min
Zuppa di porri e formaggio
30 Min
Besciamella
15p
Crema al caffè
15p
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20min
Zuppa di zucca
35p
Vellutata di piselli
40 Min
Purè di patate nature
55p