Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 255 g air
- 2 sdm kamomil kering
- ½ sdt pasta jeruk
- 30 g sirop agave, sesuai selera
Busa Susu
- 300 g susu full cream
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 561.2 kJ / 134.2 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 70.1 mg