Urządzenia i Akcesoria
Wedang Kobbhu Khas Madura
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 gelas
Składniki
Jelly Cincau
-
air700 g
-
bubuk jelly cincau15 g
-
gula pasir150 g
Wedang Kobbhu
-
air kelapa muda1000 g
-
gula aren iris-iris100 g
-
daun pandan diikat simpul2
-
gula pasir (opcjonalnie)20 g
-
serai bagian putih saja, dimemarkan1 batang
-
jahe dikupas (lihat tips), iris-iris75 g
-
daging buah kelapa muda iris-iris80 g
-
es batu (opcjonalnie) sesuai selera
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 gelas
Sód
283 mg
Białko
3 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meramoe Djamoe
19 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Jamu Jokowi
15 min
Teh Grapefruit Madu
15 min
Air Katira
Brak ocen
Milkshake Jahe
Brak ocen
Thai Tea Yogurt
14 godz.
Susu Kefir
34 godz.
Jamu Kepala Kunyit
45 min
Wedang Kopi Rempah
25 min
Soya Cokelat Kayu Manis
15 min
3J (Jamu Jahe Jelly)
1 godz. 30 min
Bandrek
20 min
Wedang Sarabba
25 min