Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g santan
- 2 sdm daun teh hitam
- 15 g gula, sesuai selera
- 2 bunga lawang
- 1 sdt bubuk kapulaga
- 3 cengkeh
- es batu, untuk penyajian
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 2612.7 kJ / 624.5 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 41.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 41.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 40.4 mg