腌酸黄瓜(TM5)
TM6 TM5

腌酸黄瓜(TM5)

(Brak ocen)

Składniki

  • 4 茶匙 棕色芥末籽
  • 2 瓣 蒜头 ,切碎
  • 2 茶匙 黑胡椒粒
  • ½ - 1 茶匙 红辣椒片
  • 2 枝 新鲜综合香草 (莳萝、百里香、迷迭香)
  • 3 - 4 根 小黄瓜 (每根约125克),切去2头
  • 230 克 水
  • 230 克 苹果醋
  • 3 茶匙 盐
  • 1 ½ 汤匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
565.8 kJ / 135.3 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
3.9 g
Sód
3510.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy