Urządzenia i Akcesoria
潮汕牛肉锅底
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
1 个
Składniki
-
牛腩 切4×4厘米块600 克
-
水2200 克
-
姜3 片
-
干的虾米10 克
-
白芷1 - 2 片
-
京葱 切4厘米段50 克
-
白胡椒粒5 - 6 颗
-
盐10 克
-
料酒50 克
-
玉米 切块100 克
-
枸杞5 克
-
红枣2 颗
-
白萝卜 切3×3厘米块100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
2531 mg
Białko
112.4 g
Kalorie
9087 kJ /
2174 kcal
Tłuszcz
177.1 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家吃火锅
10 Przepisów
Chiny
Chiny