潮汕牛肉锅底

潮汕牛肉锅底

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
1 个

Składniki

  • 牛腩 切4×4厘米块
    600 克
  • 2200 克
  • 3 片
  • 干的虾米
    10 克
  • 白芷
    1 - 2 片
  • 京葱 切4厘米段
    50 克
  • 白胡椒粒
    5 - 6 颗
  • 10 克
  • 料酒
    50 克
  • 玉米 切块
    100 克
  • 枸杞
    5 克
  • 红枣
    2 颗
  • 白萝卜 切3×3厘米块
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 2531 mg
Białko 112.4 g
Kalorie 9087 kJ / 2174 kcal
Tłuszcz 177.1 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...