骨汤锅底

骨汤锅底

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
1 个

Składniki

  • 猪骨 选用筒骨,切块
    600 克
  • 3 片
  • 1400 克
  • 料酒
    50 克
  • 山奈
    1 片
  • 甘草
    1 片
  • 整颗豆蔻
    1 颗
  • (约1.5茶匙)
    7 - 8 克
  • 红枣
    4 - 5 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 2953.6 mg
Białko 52.1 g
Kalorie 2629 kJ / 629 kcal
Tłuszcz 36.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 17.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...