桂花糖芋苗

桂花糖芋苗

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

小芋頭去皮
  • 600 克
  • 芋頭 沖洗去除表面泥土(詳見要訣)
    800 克
古法糖芋苗
  • 1320 克
  • 蓮藕粉
    60 克
  • 紅糖
    200 克
  • 乾桂花
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 14.5 mg
Białko 2 g
Kalorie 1013 kJ / 242.3 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 58.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...