Urządzenia i Akcesoria
Schiacciata met gerookte zalm
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 stuks
Składniki
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
514 mg
Białko
10 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Roze herfst
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nessuna valutazione
Groentesandwiches
Nessuna valutazione
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Paëlla
50min
Vegetarische chili
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Hartige cashew roomkaas
Nessuna valutazione
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nessuna valutazione
Tostadas met kip
40min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nessuna valutazione
Zalmsoufflé
1h
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min