Urządzenia i Akcesoria
胡萝卜去皮(TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 人份
Składniki
-
水600 克
-
胡萝卜 切5-6厘米段800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
576 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1372.4 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
22.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
76.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品基础烹饪
25 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
骨头汤(10~12个月辅食)
2sa 10 dk
鸡汤(7~9个月辅食)
1sa 10 dk
蔬菜汤(7~9个月辅食)
25 dk
白萝卜生梨汤(6个月辅食)
25 dk
感冒鸡汤(7~9个月)
1sa 10 dk
藕汁(6个月辅食)
25 dk
丝瓜清汤(6个月辅食)
25 dk
玉米清汤(6个月辅食)
30 dk
洋葱清汤(6个月辅食)
25 dk
红豆沙
9sa
猪油
1sa 20 dk
韭菜花酱
168sa 15 dk