Leczo (røget pølseratatouille)

Leczo (røget pølseratatouille)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner

Składniki

  • polsk pølse skåret i skiver
    250 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • løg skåret i stykker
    150 g
  • fed hvidløg
    1
  • havsalt
    1 tsk
  • courgetter skåret i stykker (3 cm)
    300 g
  • røde peberfrugter udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver
    300 g
  • grønne peberfrugter udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver
    300 g
  • grøntsagsbouillon (se tip)
    1 tsk
  • sukker
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • flåede tomater
    500 g
  • brød med sprød skorpe efter eget valg, til servering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1066.2 mg
Białko 13.8 g
Kalorie 1720.9 kJ / 411.3 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 27.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie