Urządzenia i Akcesoria
Koreansk okse-bulgogi (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
-
flankesteg, okse skåret i stykker (4 cm x 5 cm)500 g
-
ingefær4 cm
-
fed hvidløg4
-
farin40 g
-
soyasauce50 g
-
chili-bønnepasta (se tip)70 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk20 g
-
jordnøddeolie40 g
-
forårsløg trimmet og skåret i tynde skiver1
-
sesamfrø til pynt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1411.3 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1811.5 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1h 15min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna valoración
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna valoración