Koreansk okse-bulgogi (TM6)

Koreansk okse-bulgogi (TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portioner

Składniki

  • flankesteg, okse skåret i stykker (4 cm x 5 cm)
    500 g
  • ingefær
    4 cm
  • fed hvidløg
    4
  • farin
    40 g
  • soyasauce
    50 g
  • chili-bønnepasta (se tip)
    70 g
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    20 g
  • jordnøddeolie
    40 g
  • forårsløg trimmet og skåret i tynde skiver
    1
  • sesamfrø til pynt
    1 tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1411.3 mg
Białko 30.1 g
Kalorie 1811.5 kJ / 433 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie