
Urządzenia i Akcesoria
Koreansk okse-bulgogi (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
-
flankesteg, okse skåret i stykker (4 cm x 5 cm)500 g
-
ingefær4 cm
-
fed hvidløg4
-
farin40 g
-
soyasauce50 g
-
chili-bønnepasta (se tip)70 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk20 g
-
jordnøddeolie40 g
-
forårsløg trimmet og skåret i tynde skiver1
-
sesamfrø til pynt1 tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
433 kcal /
1811.5 kJ
Białko
30.1 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
17.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
1411.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
50 min
25 min
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen