酸菜锅底

酸菜锅底

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 个

Składniki

  • 泡姜 切片
    30 克
  • 干辣椒 切段
    2 根
  • 新鲜小米椒 切段
    2 根
  • 泡椒 红泡椒,切段
    50 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 菜籽油
    120 克
  • 大葱 切段
    50 克
  • 酸菜 切段水里浸泡冲洗5分钟沥干
    350 克
  • 鸡精 (opcjonalnie)
    5 克
  • 黄灯笼辣椒酱
    100 克
  • 1200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 3437.6 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 5459 kJ / 1306 kcal
Tłuszcz 123.5 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Węglowodany 40.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...