![Slow cooked Pears in Red Wine Slow cooked Pears in Red Wine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9033e0c4-f256-4bef-86f6-2e355d0e2309/Derivates/98c28872-afad-4e23-b7d1-472ba5187736.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g red wine
-
100
g port wine
lub 100 g water - 250 g water
- 350 g sugar
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm/¼ x 1- 1.5 in.)
- 4 pears (approx. 180 g each), peeled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Spumone al caffè
5 min
Passion Fruit Tart with Meringue
5ч. 10 мин.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Hazelnut ice cream
5h 20min
Argentinian Alfajores
1ч. 10 мин.
Christmas tiramisu
24h 20 min