Urządzenia i Akcesoria
Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas -TM5
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 doses
Składniki
-
pepinos doces descascados ou não, s/ extremidades (800 g aprox.)4 - 5
-
200 - 250 g iogurte gregonatas azedas200 - 250 g
-
sal1 - 2 c. chá de
-
4 c. sopa de endro secoaneto, fresco cortado com uma tesoura1 ramo de
-
pimenta preta (opcjonalnie)1 c. chá de
-
vinagre de sidra (opcjonalnie)1 c. sopa de
-
açúcar (opcjonalnie)1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
907.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
673.5 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peru com farofa
16 godz.
Shot revigorante
Brak ocen
Missoshiru
Brak ocen
Peru de natal recheado com carne
12 godz. 50 min
Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta
1 godz. 15 min
Sorvete de mandioca e coco
8 godz. 50 min
Mostarda de vinho tinto
12 godz.
Ketchup de tomate
1 godz. 15 min
Maionese sem ovo
10 min
Salada de macarrão com truta e legumes
Brak ocen
Sopa de batata com caril
35 min
Caldo de galinha com tortellini de camarão
55 min