Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Fettuccine
Brak ocen
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Cereal and Fruit Purée
20 min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 min
Keto Pecan Tarts
2 godz. 20 min
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7 godz. 45 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 min
Cashew Milk
5 min
Coconut and Papaya Popsicles
4 godz. 10 min
Apple, Banana, and Acai Purée (6 months)
5 min
Salmon and Vegetables
35 min
Cocoa Nib Chocolate Milk
10 min