Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Scampi
40 min
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Brak ocen
Sangria
10 min
Cream Cheese Spread with Radishes
5 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Peanut Milk
5 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Grape Sparkler
25 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Eggnog
4 godz. 40 min
Waffles
25 min
Raspberry and Basil Sangria
Brak ocen