Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
TM6 TM5

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

5.0 (1 ocena)

Składniki

Pink Sorbet

  • 5 oz sugar
  • 16 oz frozen strawberries, hulled
  • 2 ½ oz ripe banana, cut into pieces
  • 2 tsp lemon juice

Pineapple Carpaccio

  • 1 fresh pineapple, cut vertically into 4-6 spears, core removed
  • fresh mint leaves, to garnish (opcjonalnie)
    lub fresh basil leaves, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
757 kJ / 181 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.2 g
Sód
3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy