Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
757 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
Brak ocen
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Apple Sauce
20 min
Crème Caramel
3 godz. 50 min
Basic Farro
35 min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 godz. 10 min
Kiwi Sour
10 min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 min
Banana Split
45 min
Salmon and Vegetables
35 min
Angel Berry Trifle
30 min