Urządzenia i Akcesoria
Sos caramel cu ciocolată și bourbon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 borcane
Składniki
-
zahăr285 g
-
apă împărțită1330 g
-
zeamă de lămâie1 linguriță
-
680 g ciocolată semi-dulce, chipsuriciocolată semi-dulce, bucăți mari680 g
-
whisky bourbon55 g
-
oțet55 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 borcan
Sód
68 mg
Białko
7 g
Kalorie
2548 kJ /
609 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cadouri
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremă de portocale de Sevilla
15 min
Latte cu hibiscus și apă de trandafiri
Brak ocen
Jeleu de merișoare
Brak ocen
Sos de caramel cu espresso
45 min
Iaurt simplu
14 godz.
Aluat de choux
2 godz.
Acadele cu căpșune
Brak ocen
Fondant de ciocolată (vulcan de ciocolată)
40 min
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6 godz.
Sos bechamel
15 min
Cheesecake (copt)
7 godz. 20 min
Budincă-cremă de vanilie
15 min