Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 1 ou
- 50 g zahăr extrafin
- 120 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 1 limetă, doar coaja (fără pielițe albe)
- 220 g făină
Cremă de limetă
- 120 g zahăr extrafin
- 3 limete, doar zeama (aprox. 60 g)
- 1 linguriță amidon de porumb
- 60 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 3 gălbenușuri
Bezea
- 2 albușuri, la temperatura camerei
- ¼ linguriță bitartrat de potasiu
- ½ linguriță pastă de vanilie
- 100 g zahăr pudră (vezi recomandări)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1198.9 kJ / 285.5 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 22.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pilaf aromat cu pui
1h 20 phút
Desert cu mango și fructul pasiunii
15 min
Mămăligă
40min
Varză și costițe gătite lent
12h 20 min
Orez cu pak choi și șuncă
Brak ocen
Salată cu sparanghel și mango
35min
Plăcintă cu vanilie și caramel
3 Std.
Tort linzer
2h
Brioșe tricolore
1 Std. 30 Min
Tort de Paște
1h 50 min
Cuib de bezea cu zmeură
4 godz. 10 min
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5 min