Paste Amatriciana

Paste Amatriciana

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porții

Składniki

Sos Amatriciana
  • pecorino tăiat în bucăți (2 cm)
    50 g
  • roșii prunișoare coapte, tăiate în jumătăți
    400 g
  • ulei de măsline extravirgin
    30 g
  • chilli roșu, proaspăt tăiat în jumătăți, curățat de semințe, dacă doriți
    1
  • guanciale tăiate în fâșii (2 cm x 1 cm) (vezi recomandare)
    150 g
  • sare de mare fină
    1 lingură
  • piper negru măcinat
    1 priză
Paste
  • paste uscate, tip bucatini (timp de gătire 10-11 minute)
    320 g
    320 g paste scurte tip penne rigate, (timp de gătire 10-11 minute)
  • apă
    1200 g
  • ulei de măsline extravirgin
    5 g
  • sare de mare fină
    1 linguriță

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 2589.5 mg
Białko 20.5 g
Kalorie 2322 kJ / 555 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...