Urządzenia i Akcesoria
Vegan baklava
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
25 stuks
Składniki
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
68.8 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1002 kJ /
239.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan lekkernijen
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Tunesische Chorba
45 min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Maanzaadslakken
Brak ocen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Brak ocen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 godz. 10 min