Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g merișoare uscate
- 50 g vin de Porto
- 70 g ceapă, tăiată sferturi
- 50 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus pentru uns
- 2 căței de usturoi
- 450 g carne pentru cârnați, ruptă în bucăți
- 140 g pesmet
- 140 g castane fierte, fără coajă, tocate grosier
- 2 linguri pătrunjel verde frunzele, tocate
- ½ linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 1 linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 1 ou mijlociu (53-63 g), bătut ușor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Scones cu dovleac
25 Min
Mini tarte cu piersici și lavandă
40min
Grog fierbinte cu scorțișoară
Brak ocen
Biban de mare cu varză neagră, fasole cannellini și ardei roșu
Brak ocen
Punch Sangria cu ghimbir
Brak ocen
Gazpacho de sfeclă aurie
Brak ocen
Buturugă de înghețată de banane cu sos caramel
Brak ocen
Brunch englezesc
Brak ocen
Ras el Hanout
15min
Supă de conopidă mov
Brak ocen
Mei condimentat, cu legume și ouă ochiuri
Brak ocen
Aluat fraged fără gluten
35 Min